1637783521362_omakuva-124053-2.jpg-me

Minusta

Video- ja va­lo­ku­vauk­sen am­mat­ti­lai­nen

Videokuvauksen aloitin vuosituhannen vaihteessa vanhempieni videostudiolla, jossa he olivat pitäneet videotuotantoihin erikoistunutta yritystä 80-luvulta asti. Menin yritykseen ensin töihin oppisopimuksella. Opintojen jälkeen vuonna 2005 perustin oman yrityksen vanhempieni yrityksen tilalle. Aluksi työvälineinäni oli analoginen Betacam Sp-kalusto. Pian nämä analogiset videokamerat jäivät koristeiksi ja siirryin digitaaliseen kuvaukseen.

Olen myös aina ollut kiinnostunut valokuvaamisesta ja hankin ensimmäisen filmikamerani 90-luvulla, jolla kuvasin paljon harrastusmielessä.  Rakensin käyttööni pienen pimiön, jossa kehitin itse ottamani valokuvat. Digitaaliset järjestelmäkamerat yleistyivät melko nopeasti, joten siirryin digitaalisen kuvaamisen pariin. Siksi oli helppoa lisätä myös valokuvaus yrityksen valikoimaan.

Opiskelin ensin Adultan radio- ja televisio-opistossa, josta valmistuin 2005 ja myöhemmin opiskelin Hämeen am­mat­ti­kor­kea­kou­lus­sa tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi, pääaineena median sisällöntuotanto. Valmistuin vuonna 2017. Näillä opeilla ja kokemuksella teen edelleen kuvauksia ja muita digitaalisen median töitä.

Tällä hetkellä valokuvaan ja videoin paljon mm. live-tapahtumia, yritysten mainoksia ja esittelyjä. Autan asiakkaitani kaikessa mikä liittyy valokuvaan, videoon, ääneen tai muun median tekemiseen. Teen myös analogisen median digitointeja.

© Video7 2022